Hyvän olon hetki

 

Hyvää oloa, hemmottelua, tietoja ja taitoja oman hyvinvoinnin lisäämiseen arjen keskelle, ihania ja laadukkaita tuotteita ja kiireetöntä yhdessäoloa - tätä kaikkea ja paljon muuta on Hyvän olon hetki.Hyvän olon hetki soveltuu kotikutsuiksi ystävien kesken, erilaisten yhdistysten kuukausikokousten ja kerhojen ohjelmalliseksi numeroksi,  polttariporukoille, vauvakutsuiksi, pariskunnille juhlistamaan esim. hääpäivää tai kaikkialle muualle missä hyvää oloa kaivataan.

Hyvän olon hetki voidaan toteuttaa teidän luonanne, meidän toimitilassamme tai muussa soveltuvassa tilassa.

Kaikkiin Hyvän olon hetkiin on mahdollista yhdistää myöskin tuotemyynti.

 

Hyvän olon hetken eri mahdollisuudet:


1. Hyvän olon hetki tilanteeseen kuin tilanteeseen

Hyvän olon hetki sisältää:

Virkistävä jalkakylpy ja hoitava jalkavoide

Pieni kasvohoito

Tutustumista korkealaatuisiin hyvänolon tuotteisiin ja lahjatavaroihin. Tutustumisen ohessa runsaasti tietoa eri tuotteista sekä vinkkejä oman hyvän olon lisäämiseen arjen keskelle.

Energiapistejumppa

Kahvi/teetarjoilu kynttilän valossa tunnelmoiden

Ohjattu loppurentoutus

Hyvän olon hetki on veloitukseton, kun hetkeen yhdistetään tuotemyynti osallistujille. Ilman tuotemyyntiä hinta: 15 €/hlö.

Kotikutsuilla emäntä saa emännänlahjan sekä 10 %:lla kutsujen myynnistä vapaavalintaisia tuotteita. Vieraiden kesken arvotaan tuotepalkinto.

Tarjoamme Hyvän Olon Hetkeä myös yrityksille työntekijöiden virkistyspäiväksi, jolloin ohjelma on hieman erilainen ja meidän toimitilassamme järjestettäessä siihen sisältyy myös mahdollisuus lounaaseen. Laskemme erikseen myös tarjouksen.

 


2. Hyvän olon hetki morsiamelle seuralaisineen


Miellyttävä ja hoitava yhdessäolon hetki morsiamelle seuralaisineen ennen tärkeää päivää! Hemmottelua, hyvää oloa, suomalaisia perinteitä ja raikkaita uusia "tuulahduksia" maailman meriltä.

Hetki sisältää:

Tervetulojuoma

Suolalla sopua parisuhteeseen - "vanha suola ei enää janota": Himalajan kristallisuola- jalkakylpy ja hoitava jalkavoide sekä tietoa suolan osuudesta suomalaisessa hääperinteessä.

Rakkausmatka tukemaan parisuhdetta avioliiton matkalla: "Olipa kerran heimo, joka toivotti: Minä rakastan sinua ja tuen sinua koko sinun matkallasi"

Onnenkivi mukaan suureen päivään: muutamia kiviä ja niiden käyttötarkoituksia

Intialainen jokikivirentoutus pienellä syvärentoutustekstillä

Hetki toteutetaan yhdessä JL Kaunis Ihmisen Johanna Hakalan kanssa.

Hetken hinta: 32 €/hlö

 

3. Hyvän olon hetki tuleville äideille ystävineen

Uudenlainen tapa viettää vauvakutsut! Hyvää oloa, valmistautumista vauvan syntymään ja mukavaa yhdessäoloa ystävien kanssa!

Hetken sisältö:

Tervetuloa: Jokaiselle osallistujalle hellivää lämpöä levittävä jyvätyyny hartioita rentouttamaan, "marmorikuula"-jalkakylpy sekä hoitava jalkavoide sekä tervetulojuoma (turvallinen ja maistuva hedelmähauduke) juusto/hedelmätarjottimen kera

Jotakin äidille, jotakin vauvalle: tuote-esittelyä ja vinkkejä tuotteiden käyttämiseen mm. hoitavat jyvätyynyt äidille ja vauvalle, kehäkukkavoide, paperisaippua

Kivistä iloa ja hyötyä tuleviin päiviin: muutamia kiviä ja niiden käyttötarkoitus

Kun nyt tulet äidiksi: tulevalle äidille ryhmänä tehtävä "äidin oma hieronta", jonka yhteydessä harjoitellaan rentouttamaan äidin kasvot ja keho, mikä on hyvin tärkeää synnytyksessä, jotta kohdunlihakset toimivat harmonisesti

Synnytystä tukeva rentoutus äidille. Myös muut osallistujat saavat hyödyn tästä rentoutuksesta.

Hetki toteutetaan yhteistyössä JL Kaunis Ihmisen Johanna Hakalan kanssa.

Hetken hinta : 32 €/hlö

Hyvä vihje: Äiti voi valita vauvakutsujen lahjat tuotevalikoimasta!

 

4. Hyvän olon hetki pariskunnille

 

Suunnitteilla.

 

Ota yhteyttä ja varaa oma hetkesi Hyvän olon parissa :)